26 83 86 83 [email protected]

Hækkeklipning

nær Ringsted, Næstved, Haslev og omegn.

Professionel klipning af din hæk

Det er ofte hård og tidskrævende at klippe hæk.

 

Vil du gerne slippe for besværet med at klippe hæk og samtidig have en flot hæk om sommeren, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at få det. Vi har altid højt humør, skappe priser og en serviceminded tilgang overfor vores kunder.

Hækkeklipning til private og erhverv

Hækkeklipning på Sjælland

Hækkeklipning gør en forskel

Når man klipper sin hæk jævnetligt får man en flottere og tættere hæk. Derudover er den også nemmere at klippe og at få lige.

Hækplanter vokser allermest i foråret, hvorefter de så holder en lille pause midt på sommeren, får så at vokse igen omkring august. Ud fra det, er det oplagt med to klipninger om året. Vi anbefaler at man tidligst klipper første gang i starten af juli, når væksten er aftaget. Klip evt. anden gang i slut august/start septemper, når anden vækstperiode er slut.

Priser på hækkeklipning

For hække under 1,8 meter tager vi
‍34,- pr. meter inkl. moms

For hække over 1,8 meter tager vi
43,- pr. meter inkl. moms

Hækkeklipning er fradragsberettiget

Hækkeklipning er en del af det der er fradragsberettiget. Det betyder at du vil have mulighed for at spare penge i skat ved at indberette den udgift du har haft til hækkeklipning igennem et professionelt firma

Ny hæk

Har du ingen hæk men kunne godt tænkte dig det, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder at plante ny hæk og lige som altid til fair og konkurrencedygtige priser.

Ny klippet hæk
Flot hæk
kryds hæk

Kontakt os

Telefon

+45 26 83 86 83

Adresse

Hjelmsølillevej 34
4160 Herlufmagle

CVR: 27135242

..... eller skriv en besked til os

9 + 12 =